مدافع چادر مادر سادات

  • خانه 

دلت سرشار از عشق خدا ❤

11 اسفند 1396 توسط رقيه جليز

​♥️?

خيلي قشنگه دلم نیومد نذارمش
   ????

ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺍﮔﻪ ﺑِﺸﮑﻨﻪ،ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﭼَﺴﺒﯽ نِمیشهﺩُﺭﺳﺘﺶ ﮐﺮﺩ، مثلِ… ﺩﻝِ ﺁﺩما❤️
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺑُﺨﻮﺭﯼ،ﺑﺎ ﻫﯿﭻ چیزی ﻧِﻤﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑِﺮﯾﺰﯾﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ، مثلِ… ﻣﺎﻝِ ﺑﭽﻪ یتیم
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻗَﺪﺭﺷﻮ ﻧِﻤﯿﺪﻭﻧﯽ، مثلِ… پدرومادر
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﻧِﻤﯿﺸﻪ ﺗَﻐﯿﯿﺮ ﺩﺍد، ﻣﺜﻞِ… ﮔُﺬﺷﺘﻪ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ پوﻟﯽ ﻧِﻤﯿﺸﻪ ﺧَﺮﯾﺪ، ﻣﺜﻞِ… ﻣُﺤﺒﺖ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﻧَﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺩَﺳﺖ ﺩﺍﺩ، ﻣﺜﻞِ… دوستِ ﻭﺍﻗِﻌﯽ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﻫَﺰﯾﻨﻪ ﻧﺪﺍﺭﻩ،اﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ باحاله، ﻣﺜﻞِ… ﺧَﻨﺪﯾﺪﻥ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﮔِﺮﻭﻧﻪ، ﻣﺜﻞِ… تاوان
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ تَلخه، ﻣﺜﻞِ… ﺣَﻘﯿﻘﺖ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺳَﺨﺘﻪ، مثلِ… ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻮﺩﻥ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﺍَﺭﺯﺷﻪ، ﻣﺜﻞِ… ﻋِﺸﻖ
ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺗﺎﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﺜﻞِ… ﺍِﺷﺘﺒاه
یه چیزی *هَمیشه هَوامون رو داره،مثلِ..*

♥️ *خدا

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

لیال ً عشر

10 آذر 1396 توسط رقيه جليز

والفَجرِ وَلَیَالٍ عَشر والشَّفعِ وَالوَترِ ؛ سوگند به سپیده دم، و به شبهای دهگانه، و به جُفت و تاق. جابر جعفی گوید: امام باقر(ع) در تفسیر این آیه شریفه فرمود: ای جابر! سپیده دم، جدّ من است و شبهای دهگانه، ده امام است و منظور از شفع زوج امیرالمؤمنین و وتر فرد اسم حضرت قائم است.

 1 نظر
نظر از:  
  • بهارسمنان
4 stars

اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم
#الحمدلله_علی_کل_نعمه_کانت_او_هی_کائنة
خواهرم
لطفا به وبلاگ ما هم سربزنید
http://p-esmatie.kowsarblog.ir/
http://baha.kowsarblog.ir/
http://peykebesharat.kowsarblog.ir/
http://ramisa.kowsarblog.ir/

1396/09/10 @ 19:32


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

ظلم وستم دراخرالزمان

08 آذر 1396 توسط رقيه جليز

منظور روایاتى که ظلم وستم را در آخر الزمان فراگیرد یاد کرده چیست؟

پاسخ: چنانکه بارها ذکر شد، رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه وآله وسلم) در خصوص آخر الزمان فرمود: (مهدى از فرزندان من است… براى او غیبت وحیرتى است که در آن مردمان بسیارى گمراه مى شوند، آنگاه همانند (شهاب ثاقب) مى آید، وزمین را پر از عدل وداد خواهد کرد همچنان که پر از ظلم وستم شده بود).(1)

با کمى دقت در این روایت شریف، معلوم مى گردد که مراد، فراگیرى ظلم وستم است نه بى دینى وکفر الحاد، یعنى چنان نیست که در هیچ جا، اهل اعتقاد ودین یافت نشوند، وکسى کلمه اى از حق واعتقاد ودیانت واحکام را بر زبان نیاورد، بلکه مردم معتقد یافت مى شوند، وسخن از حق وایمان گفته مى شود، حتى توده هایى چند، مۆمن به مهدى وپدران مهدى اند، ومنتظر ظهور اویند.

در احادیث رسیده است که: (مسلمانان، در آخر الزمان، به وسیله مهدى از فتنه ها وآشوبها خلاصى مى یابند، چنانکه در آغاز اسلام، به وسیله پیامبر (صلى الله علیه وآله وسلم)، از شرک وگمراهى خلاصى یافتند).(2)

آنچه مشخصه دوران قبل از ظهور است، شیوع ظلم وستم وعدوان وبیداد است، واگر درست بنگریم، هم اکنون جهان چنین است، واز ظلم وستم آکنده است

این بیانها ونیز احادیث بسیار دیگر، دلالت دارد که دین ومتدینین، در عصر ظهور - در جاهایى - هستند. آنچه نیست عدالت ومساوات، در کمال عقلى، وروابط انسانى است، در سطح جهان، ومهدى اینها را تامین مى کند، ودین را به بسیارى از مناطق دیگر جهان، به کمک مۆمنان مى رساند.

آنچه مشخصه دوران قبل از ظهور است، شیوع ظلم وستم وعدوان وبیداد است، واگر درست بنگریم، هم اکنون جهان چنین است، واز ظلم وستم آکنده است.

با توجه به این واقعیت، مى توان، مترقب پدیدار گشتن حوادث بزرگ، وطلایع طلوع دولت حقه بود، وبا توجه به همین واقعیات، باید به آماده سازى جوانان شیعه، ودیگر معتقدان به حق، براى یارى مهدى (علیه السلام) دل بست، وبه آن توجه عمیق کرد. جریان آمادگى، دیگر نباید در جامعه ما فراموش شود، بلکه باید زنده وفعال بماند، وبه دیگر جامعه هاى اسلامى و… سرایت داده شود. (3)

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

آیین طلبگی

06 آذر 1396 توسط رقيه جليز

#آیین_طلبگی

#رسم_همدلی_درزندگی_طلبگی

#قسمت_ششم

بارها این شعر را شنیده ایم که « همزبانی ها اگر شیرین تره- همدلی از همزبانی بهتره». همدلی به معنای درک احساس طرف مقابل بوده که می بایست بدون هرگونه ارزشیابی و قضاوت در باره احساسات، افکار، و رفتارهای طرف مقابل صورت گیرد.

با آنکه تعاریف متعددی از این مفهوم ارائه شده است، ولی در تمام آنها دو عنصر، به طور ثابت وجود دارند، 1) یک واکنش عاطفی نسبت به دیگری، که اغلب اما نه همیشه شامل اشتراک در حالت هیجانی آن شخص می شود، و 2) یک ظرفیت شناختی برای دریافت دیدگاه دیگری در حالی که “خود” و “دیگری” متمایز می مانند .

بنابراین می توان گفت: همدلی یک نوع خصوصیت ویژه انسان ‌هاست. چون انسان‌ ها در اجتماع به دنیا می ‌آیند و با هم زندگی می‌ کنند و بزرگ می ‌شوند، برای هم دیگر ارزش حیاتی قایلند و نسبت به یکدیگر نگران می‌ شوند و رفتار همدلانه از خود نشان می‌ دهند.

با توجه به آنچه گفته شد، دین مبین اسلام که منادی اخوت و همدلی بین انسان‌ها است، در ضمن آیات و روایات متعددی، همدلی را به عنوان یکی از اصول اخلاقی مهم مورد تاکید قرار داده و مسلمانان را به اهتمام به این امر اساسی فرا خوانده است .

خداوند در سوره مائده می فرماید: « و (همواره) در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید. و (هرگز) در راه گناه و تعدی همکاری ننمایید.» (1)

روایات نیز با عناوین مختلفی مسلمانان را به یاری و همدلی با یکدیگر فرا خوانده و در بعضی از امور، آن را واجب و ضروری دانسته اند.

امیرالمومنین علی(ع) در این باره می فرماید: «بر شماست که یکدیگر را نصیحت کنید و نیکو همکاری نمایید. درست است که هیچ کس نمی تواند حق اطاعت خداوندی را چنان که باید بگذارد.

لکن باید به قدر توان، حقوق الهی را رعایت کند که یکی از واجبات الهی، یکدیگر را به اندازه توان نصیحت کردن، و برپا داشتن حق، و یاری دادن به یکدیگر است.» (2) صائب تبریزی با توجه به این سخنان مولای متقیان بسیار شیوا و موثر می سراید: « دوران نبیند دانه تا در خرمن است سختی از اتفاق دوستان با هم دعای جوشن است.» (3)

پیامبر اکرم(ص) نیز فضیلت همدلی را از بسیاری عبادات برتر شمرده و می فرماید: رفع گرفتاری و همدلی با مردم بهتر از روزه و اعتکاف یک ماه است. (4)

با توجه به این تاکیدات دینی بوده است که همدلی از دیرباز در میان متدینین و بویژه قشر علما و طلاب علوم دینی که اهتمام بیشتری به رعایت دستوارت شرع مقدس داشته اند، از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است.

اساسا دوران زندگی طلاب علوم دینی را می توان به دو برهه تقسیم کرد که در هر دو دوره ،آثار و نتایج همدلی را کاملا می توان احساس نمود:

1. دوره رشد و تحصیل

در این دوره، هویت اصلی شخص، هویت «تحصیل» است. طلبه در این دوره، به بالابردن ظرفیت علمی و دیگر توان مندی های خود می پردازد و قابلیت های خود را فعال می کند. در این مقطع با توجه به شرایط زندگی جمعی طلبگی در مدرسه و شیوه های مطالعه مبتنی بر مباحثه و…..

که خود، نزدیکی بیش از پیش طلاب را موجب می گردد، و لذا همدلی می تواند تاثیر بسیاری در فراهم کردن زمینه برای تعالی و پیشرفت تحصیلی آنها مهیا سازد.

2. دوره بازدهی و ثمربخشی

در مقطع زمانی دوم ، طلبه بیش تر به «استفاده» از این توان مندی ها و ارائه خدمات به «جامعه» می پردازد. شخصیت اصلی او بیشتر درخدمت رفع نیازهای دینی، معنوی و علمی جامعه قرار می گیرد و از او انتظار ثمردهی می رود.

در این برهه نیز که وظیفه راهبری افراد جامعه بر دوش طلبه علوم دینی سنگینی می کند و فراز و نشیب های بسیاری را در زندگی وی رقم می زند، همدلی در میان دوستان و همکاران حوزوی ، رافع بسیاری از تنگناها و مشکلات بوده و خواهد بود.

ائمه معصومین(ع) نیز در کارهای نیک اجتماعی و همدلی و همزبانی با مردم شرکت فعال داشتند و به آن اهمیت می دادند.
ایشان علاوه بر رهبری و کارهایی از قبیل زراعت، تجارت، دامداری و غیره، در رفع مشکلات مردم و همدلی با آنها نیز برجسته بودند،به عنوان مثال، امام سجاد(ع) بطور ناشناس در کاروانها شرکت می کرد و نیازمندیهای کاروانیان را برآورده می ساخت. (5)

با اینحال ایجاد‌ تغییرات روزافزون فرهنگی، سیاسی، اقتصاد‌ی و اجتماعی، شیوه‌های زند‌گی را نیز د‌ستخوش تغییر کرد‌ه است به طوری که بسیاری از طلاب با وجود‌ توانایی‌های مختلف د‌ر رویارویی با مسائل و مشکلات روزمره آسیب‌پذیر شد‌ه‌اند‌، با این وصف به نظر می رسد برخی عوامل موجب سستی گرفتن همدلی و همزبانی در میان طلاب گردیده است، که عمده ترین آنرا می توان سبک زندگی جدید و پیچیدگی های مربوط به آن دانست، که موجب دوری بیشتر طلاب از یکدیگر و بیگانه شدن آنها با فضای حجره نشینی شده است.

در نتیجه می توان اذعان نمود با توجه به اثرات دیرپا و تاثیرگذار همدلی در زندگی فردی و اجتماعی طلاب، تلاش برای گسترش فرهنگ همدلی و پررنگ کردن آن ضرورتی دوچندان می طلبد؛ آثار و نتایجی که برخی آز آنها از این قرار است:

1) عامل پیشگیری بسیاری از رفتارهای ناخوشایند می شود.
2) در طرفین احساس خوشایند و مثبت به وجود می آورد.
3) فرد را از احساس تنهایی نجات می دهد.
4) موجب اخذ تصمیم های صحیح تر می شود.

5) از بسیاری تعارضات و سوء تفاهم ها جلوگیری می کند.
6) همدلی به جا و مناسب موجب تعدیل و اصلاح شناخت، احساس و رفتار می شود.
7) احساس آرامش و قوه ی ادارک فرد را افزایش می دهد.

8) موجب افزایش اعتماد به نفس می شود.
9)زمینه شناخت بهتر و بیشتر از دیگران را فراهم می آورد.
10) امنیت روانی و آسایش خاطر را تقویت می نماید.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

حوادث آخرالزمان

03 آذر 1396 توسط رقيه جليز

#آسیب_های_معنوی

#خروج_از_دین

#حوادث_آخر_الزمان

مهمترین خطری که در زمان غیبت امام زمان(علیه السلام) ما را تهدید می کند، خطر از دست رفتن اعتقادات صحیح و بی دین شدن است. به همین جهت در خصوص زمان غیبت، سفارشات اکیدی به مراقبت از دین شده است. در زمان غیبت امام زمان(علیه السلام)، غریبانه زیستن، انسان را در برابر انحرافات، بهتر حفظ می کند، این صفتی است که مۆمنان از امام غریب خود حضرت بقیة الله الاعظم به ارث می برند.

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند: سوگند به خدایی که مرا به حق برانگیخت، قیام کننده اولاد من بر اساس پیمانی که خدا به وسیله من با او بسته است، از دیده ها غائب می شود تا بیشتر مردمان بگویند، خدا نیازی به آل محمّد(صلی الله علیه و آله) ندارد و گروهی در نشانه های او دچار شک و تردید شوند. هر کس آن زمان را درک کرد، محکم به دین خود چنگ بزند، و برای شیطان راه شک را ببندد، تا شیطان نتواند او را به شک انداخته، از دین و آئین من بیرون ببرد. چنانکه پدر و مادرتان را از بهشت بیرون برد، خدای تبارک و تعالی شیطان را دوست و ولیّ کسانی قرار داده است که به خدا ایمان نمی آورند.(بحارالانوار ج51ص86و145)

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند: زمانی می آید که هر کس بخواهد دینش را حفظ کند، باید از کوهی به کوهی و از پناهگاهی به پناهگاهی برود همچون روباهی که بچه هایش را برداشته، فرار می کند.(منتخب الاثرص437)

امیرالمۆمنین(علیه السلام) فرمودند: در زمان غیبت کبری، کسی بر دینش باقی نمی ماند و هر کس به شکلی دینش را از دست می دهد مگر مخلصان، تنها آن ها با روح حقیقت یقین تماس دارند.(بحارالانوار ج51ص110)

امام حسین(علیه السلام) فرمودند: او (مهدی(علیه السلام)) غیبتی دارد که در آن مردم بسیاری، از دین برمی گردند و گروهی دیگر بر دین حق (اسلام) ثابت باشند. برخی از روی سرزنش به آنها می گویند، اگر راست می گویند زمان ظهور امام شما چه وقت است؟!

آگاه باشید! آنها که در غیبت وی با تحمل رنج ها و تکذیب بی دینان بر عقیده ی خود ثابت می مانند، مثل کسانی هستند که با شمشیر در رکاب رسول خدا جهاد کردند.(بحارالانوارج13ص356)

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • 7
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مدافع چادر مادر سادات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس